Ζητάμε Ανοιχτά Δισκοπωλεία

Ως Avopolis και Avopolis Radio ζητάμε να ανοίξουν τα μικρά δισκοπωλεία και μαζί, να διαδοθεί αυτό το μήνυμα από όλους όσους αγαπούν και στηρίζουν τη μουσική.

avopolis.team
avopolis.team

Στις πρόσφατες ανακοινώσεις κυβερνητικών στελεχών ότι επίκειται το άνοιγμα μικρών μαγαζιών, με αναφορά σε βιβλιοπωλεία, ανθοπωλεία και κομμωτήρια, τα δισκοπωλεία δεν αναφέρθηκαν. 

Το Avopolis, το Avopolis Radio και οι άνθρωποι του αποφασίσαμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε, ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε να συμπεριληφθούν και τα δισκοπωλεία σε αυτό το άνοιγμα. 

Γι’ αυτό ζητάμε να ανοίξουν άμεσα και να λειτουργήσουν κανονικά -φυσικά με τους απαραίτητους υγειονομικούς κανόνες- τα μικρά δισκοπωλεία, ενώνοντας τη φωνή μας με το αντίστοιχο αίτημα για τα μικρά βιβλιοπωλεία.

Η λειτουργία χώρων όπως αυτοί, θα δώσει την δυνατότητα για μία βόλτα αποσυμπίεσης σε πολλούς ανθρώπους και τη δυνατότητα να επιστρέψουν σπίτι τους και να μείνουν μέσα με μεγαλύτερη ευκολία, αφού θα έχουν εφοδιαστεί με τα απαραίτητα για την ψυχαγωγία τους. Είναι προφανές ότι αυτός που θα μπει στη διαδικασία να πάει μέχρι το δισκοπωλείο ή το βιβλιοπωλείο για να αγοράσει δίσκους ή βιβλία, δεν μπορεί να δεχτεί πως η μόνη του λύση είναι η τηλεόραση και η αισθητική της.

Τα δισκοπωλεία είναι συνήθως μικροί χώροι με έναν ή δύο εργαζόμενους και άνετα θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν ένα ή δύο πελάτες ταυτόχρονα. Άλλωστε, όσο αισιόδοξοι και αν είμαστε, ξέρουμε πως αν ανοίξουν, «πανικός» δεν πρόκειται να γίνει. Η λειτουργία τους όμως μπορεί να προσφέρει οικονομική βοήθεια στους ιδιοκτήτες αλλά και ψυχολογική τόνωση και στους ίδιους και στους πελάτες που θα τα επισκεφθούν.

Ζητάμε την βοήθεια των δισκοπωλείων, των δισκογραφικών labels, των ακροατών μουσικής αλλά και όσων εκτιμούν την ύπαρξη μικρών εξειδικευμένων μαγαζιών, να βοηθήσουν στη διάδοση αυτού του μηνύματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ως Avopolis και Avopolis Radio ζητάμε να ανοίξουν τα μικρά δισκοπωλεία και μαζί, να

Ο Παντελής Κυραμαργιός παρουσιάζει το νέο του θεματικό album «Άνω Θρώσκω», που κυκλοφορεί από την

FEATURED TODAY

8 γυναίκες που υπηρετούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τη μουσική βιομηχανία, αφηγούνται στην Τάνια Σκραπαλιώρη και την Ελένη Τζαννάτου τις δικές τους

Στο νέο του Diggin', o Ζώης Χαλκιόπουλος χάνεται στον κατάλογο της Jazzaggression και κολλάει με το Mona Lisa του Christian Reim Sextet.

Αεικίνητος μουσικά Γάλλος, αφεντικό της Ed Banger από την οποία ακούσαμε τους Justice, μάνατζερ των Daft Punk για 12 χρόνια. Τώρα που οι τελευταίοι ...

HOT STORIES

Ο Αλέξανδρος Βούλγαρης ανακοίνωσε πως σύντομα θα κυκλοφορήσει δίσκο με παιδικά τραγούδια «όπως θα ήθελε αυτός να ήταν τα παιδικά τραγούδια».

Ο πρώτος δίσκος της Popi Sem ως SØMMERDUST μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά. Μαζί και το βίντεο για το κομμάτι "Miracle".

Ακούστε το νέο κομμάτι της ράπερ.

Top