Νέο κομμάτι από τον Kanye West, αφιερωμένο στη μητέρα του

Ακούστε το "Donda".

news.team
news.team

Μπορεί τελευταία ο Kanye West να απασχολεί κυρίως με την ανακοίνωσή του ότι θα θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά στο μεταξύ, κυκλοφορεί και νέα κομμάτια (ή μήπως γι' αυτό γίνονται όλα αυτά;).

Έτσι, ο Kanye κυκλοφόρησε το κομμάτι "Donda" που είναι αφιερωμένο στην μητέρα του, Donda West στην ημερομηνία των γενεθλίων της. Η μητέρα του Kanye West έφυγε από τη ζωή στις 10 Νοεμβρίου του 2017. Στο κομμάτι μπορείτε να ακούσετε την ίδια την Donda West να απαγγέλλει τους στίχους από το κομμάτι "Sound Of Da Police" του KRS-One.

Στο μεταξύ, πρόσφατα ακούσαμε και το νέο κομμάτι "Wash Us In The Blood" με συμμετοχή του Travis Scott που αποτελεί και την πρώτη γεύση από τον επερχόμενο δίσκο του Kanye West, God's Country.

Για την ώρα, ακούτε το "Donda" παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το οποίο είναι όσο λαμπερό αρμόζει στο πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της που λέγεται -πώς αλλιώς;-

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Η Τάνια Σκραπαλιώρη θα ...

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Top