Οι Depeche Mode και τα Πνεύματα του Δάσους

Δείτε το επίσημο trailer της επικείμενης ταινίας τους, που έρχεται και στην Ελλάδα τον Νοέμβριο

news.team
news.team

φωτογραφία: Sylvain Lefevre

Ακολουθώντας κατά πόδας τον Nick Cave και τους Cure, που μετέτρεψαν επιλεγμένες συναυλίες σε ταινίες, οι Depeche Mode ετοιμάζονται κι αυτοί να λανσάρουν τη δική τους εκδοχή του concert film.

Ο λόγος για το SPIRITS in the Forest, ένα φιλμ με χαρακτήρα ντοκιμαντέρ, το οποίο θα κεντράρει στην παγκόσμια περιοδεία του 2017-2018 και ειδικά στα τελευταία της σόου, στο Waldbühne του Βερολίνου. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο επί χρόνια συνεργάτης τους Anton Corbijn και στο τέλος της είδησης μπορείτε να δείτε το πρώτο επίσημο trailer.

Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στη δημοσιότητα, θα δούμε «τις βαθιά συναισθηματικές ιστορίες 6 διαφορετικών fans των Depeche Mode», οι οποίες θα μπλέκονται με πλάνα από τις συναυλίες του γκρουπ.

Το SPIRITS in the Forest θα προβληθεί στις 21 Νοεμβρίου σε 2.400 σινεμά, 70 διαφορετικών χωρών. Θα φτάσει βεβαίως και στην Ελλάδα: στην Αθήνα θα προβληθεί στα Village Cinemas σε Άγιο Δημήτριο, Ρέντη και Μαρούσι, ενώ θα παιχτεί επίσης σε Θεσσαλονίκη, Βόλο, Καβάλα και Λάρισα. Εισιτήρια προπωλούνται ηλεκτρονικά εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά τους Queen και ο sir Elton αποκτά το δικό του βρετανικό νόμισμα.

Περισσότερα από 500 κινηματογραφικά και τηλεοπτικά θέματα φέρουν την υπογραφή του.

Top