Τελικά, θα γίνει και 3η συναυλία Florence + The Machine στην Αθήνα

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου

news.team
news.team

Θέμα (έντονης) συζήτησης έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες η επικείμενη επίσκεψη των Florence + The Machine στην Αθήνα, με την υπόθεση να εξελίσσεται σε σίριαλ: η αρχική ημερομηνία στο Ηρώδειο (Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου) έγινε sold-out μέσα σε 24 ώρες, με αποτέλεσμα να συμφωνηθεί με το γκρουπ και δεύτερη βραδιά -στον ίδιο χώρο, για την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο με το που άνοιξε η προπώληση, σημειώθηκε ένα ακόμα sold-out. 

Η γκρίνια που ακολούθησε στα social media ήταν αρκετά μεγάλη, ωστόσο η διοργάνωση δεν αδιαφόρησε. Όσοι λοιπόν βρέθηκαν χθες στο Ejekt Festival για τους Cure, στην κατάμεστη από κόσμο Πλατεία Νερού, πήραν την πληροφορία από πρώτο χέρι: οι Florence + The Machine έχουν και 3η ημερομηνία στην Αθήνα, για το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στο (κλειστό) Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου. 

Πληροφορίες για την έναρξη και τις λεπτομέρειες της προπώλησης, αναμένονται σύντομα. Μείνετε ενημερωμένοι στο Facebook event της συναυλίας (εδώ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Top