search

Gazarte - Main Stage

Βουτάδων 32, Αθήνα 118 54, Ελλάδα

Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Άλκηστις Πρωτοψάλτη

15 Μαρ 2019 21:30

Gazarte - Main Stage

Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μαγεύοντας κοινό και κριτικούς και ύστερα από τρεις συνεχόμενες παρατάσεις που βρήκαν κατάμεστη την κεντρική σκηνή του Gazarte, ολοκληρώνει τον κύκλο των εμφανίσεών της με τρεις τελευταίες παραστάσεις στις 8, 15 και 18 Μαρτίου.

Βραδιές εκρηκτικής ενέργειας και απόλυτης ζωντάνιας, που ξεσήκωσαν, ταξίδεψαν και συγκίνησαν του θεατές, δημιουργώντας ατμόσφαιρα ζεστασιάς και αγκαλιάζοντας με τρόπο αληθινό τις καρδιές όλων όσων πρόλαβαν και παρακολούθησαν το μουσικό αυτό γεγονός.

«Σε απευθείας σύνδεση», από την ψυχή της στις ψυχές όλων μας, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη γεμίζει με κραδασμούς για τρεις τελευταίες παραστάσεις το Gazarte στις 8, 15 και 18 Μαρτίου, για τρεις τελευταίες βραδιές που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Έχουν γράψει για την παράσταση:
 
Άλκηστις......bangs!
Διονύσης Χριστόπουλος - Μusicity.gr
“Ό, τι και να πει κανείς για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη εκ των υστέρων πάντα θα είναι κάτι λιγότερο από τη βιωμένη εμπειρία. Διότι οι ζωντανές της εμφανίσεις παραμένουν πάντα μοναδικές. Μια ανεπανάληπτη στιγμή ένωσης για εκείνη, την μουσική της και τους πιστούς της ακόλουθους – αν όχι οπαδούς – οι οποίοι κρέμονται από τα χείλη της και κινούνται από την φορά των εκρηκτικών της κινήσεων.
Τόσα κι άλλα τόσα «Χειροκροτήματα» για την Άλκηστη μελετημένη καριέρα των τελευταίων δεκαετιών. Ναι, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη συνδέεται απευθείας με το κοινό της και του μεταγγίζει το πάθος και την ανεπανάληπτη ενέργειά της γιατί όπως χαμογελώντας παραφράζει η ίδια.. «Αυτή η αγάπη κρατάει αιώνια»!”
 
Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Αριστεία στην ερμηνεία
Γιώργος Μυζάλης - Ogdoo.gr
“Σε απευθείας σύνδεση με την καρδιά, σε απευθείας σύνδεση με το μυαλό, σε απευθείας σύνδεση με τους διπλανούς μας ανθρώπους, σε απευθείας σύνδεση με τις (μουσικές και μη) αναμνήσεις μας. Ένα πρόγραμμα «υπερατού» που σε «βάζει κάτω» και σε «κοπανάει» από την αρχή. “
 
Διαχρονική έκπληξη
Mαρία Αβραμίδου - Musiccorner.gr
“Η προσωπική αποκάλυψη που εισέπραξα από αυτήν της την εμφάνιση είναι ότι η Άλκηστις συνταιριάζει στις ερμηνείες της όλα τα στοιχεία της φύσης. Είναι γη, γιατί σε αυτήν πατά και από αυτήν αντλεί δύναμη και σταθερότητα. Είναι κύμα, ένα πέλαγος συναισθημάτων και θετικής ενέργειας. Είναι φλόγα, ικανή να αγγίξει με τη ζεστασιά και το πάθος της κάθε καρδιά. Και είναι κι αεράκι δροσερό, που ξέρει πώς να γαληνεύει τις ψυχές –κάτι που γίνεται πιο εμφανές από ποτέ στο εξαιρετικό ακουστικό μέρος του προγράμματος. "
 
Στην Άλκηστη (ή καταρρίπτοντας το παράδοξο του θαυμαστή)
Γιάννης Τσούμαλης - worldsattic.com
"Μέσα σε τούτο το δίωρο είδα το κόκκινο βελούδο της τζαζ να μουσκεύεται από το μεσογειακό αλάτι, είδα το βαγόνι μου το παραπονεμένο να βρίσκει ράγες σε πεντάγραμμες διαδρομές και κολατσιό ψυχή αχνιστή παρέα με τρεις κιθάρες σε μια εσωτερικότητα συλλογική κι ατομική κοφτερή και πολύτιμη. Μύρισα τη φωτιά μου να καίει σε μια έκσταση που δεν είχε ανάγκη από χέρια υψωμένα και κρασί. Πόσα έχανα!"

Σε απευθείας σύνδεση με το κοινό της
Γιώτα Συκκά – Καθημερινή
"Σε μια εποχή που μας στενεύει όχι μόνο οικονομικά αλλά και ψυχικά, φεύγοντας από το Gazarte νιώθεις ότι με την παράσταση της «Σε απευθείας σύνδεση» η Πρωτοψάλτη δεν έχασε τίποτα από εκείνη την εγκαρδιότητα των περασμένων δεκαετιών. Μέσα σε δυόμισι ώρες ανέτρεξε στο ρεπερτόριό της αλλά και σε τραγούδια άλλων, με απρόβλεπτες αλλά ποτέ επιδεικτικές ενορχηστρώσεις, παίζοντας όχι μόνο με το λαϊκό, αλλά και με την μπόσα νόβα, το μάμπο, το σουίνγκ ακόμη και την ντίσκο. Με το ταλέντο μιας ομάδας νέων μουσικών, οι οποίοι μοιάζουν να το χαίρονται όσο και η ίδια.
Απελευθερωμένη και χαλαρή όσο ποτέ, χόρευε, έπαιζε τύμπανα και κιθάρα, κατέβαινε από τη σκηνή στην πλατεία, ανέβαινε στους εξώστες. Επαγγελματίας μουσικός που τιμά την τέχνη της και τιμά το ίδιο φιλότιμα το κοινό που τη συντροφεύει, έκανε πράξη ό,τι τη συγκινεί: το τραγούδι θέλει σανίδι να φθαρεί και κορμιά για να το ζήσουν."

Προπώληση: Α' Ζώνη 38€ Ι Β' Ζώνη 30€ Ι Γ' Ζώνη 23€ Ι Βar 12€
Ταμείο: Α' Ζώνη 40€ Ι Β' Ζώνη 32€ Ι Γ' Ζώνη 25€ Ι Bar 14€

Δευτέρα oι πόρτες ανοίγουν στις 19:30 - Ώρα έναρξης: 20.30

Παρασκευή oι πόρτες ανοίγουν στις 20:30 - Ώρα έναρξης: 21.30

*** Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό

Μουσικοί
Θωμάς Κοντογεώργης – Πιάνο
Πέτρος Βαρθακούρης - Μπάσο
Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος – Τρομπόνι
Παντελής Ντζιάλας – Κιθάρες
Κώστας Μυλωνάς – Τύμπανα

Ενορχηστρώσεις: Θωμάς Κοντογεώργης

Προπώληση εισιτηρίων
VIVA.GR


×